Steun jij Anouschka en ons speelplein?

Anouschka legt uit hoe het idee tot stand kwam en hoe jij kan helpen.

Na mijn wandeling vorige zomer is bij mij het idee gerezen om een sponsortocht te doen voor een goed doel. Ik zou namelijk een wandeling van Diest naar Oostende willen maken (ongeveer 240 km) in een periode van 8 dagen. Ik vertrek op zondag 21 juli 2019 aan het station van Diest en zal, na verschillende overnachtingen in air bnb’s, op zondag 28 juli 2019 hopelijk aankomen aan het station in Oostende. Ik zou, buiten het plezier dat ik zal beleven, me hierbij ook willen laten sponsoren ter voordelen van speelplein ruimte zoutleeuw.

Speelplein "Ruimte" is een speelpleinwerking voor kinderen en jongeren met een mentale en fysieke beperking. Door de inzet van jongeren en vrijwilligers uit de buurt kunnen zij 40 mensen met een beperking de vakantie van hun leven bezorgen. http://www.speelpleinruimtezoutleeuw.be

Ziet u het wel zitten om mij en deze organisatie een hart onder de riem te steken, kan u ons steunen door volledig vrijblijvend een zelf gekozen bedrag te storten op rekeningnummer be48 9733 6588 3327 of te bezorgen aan mij, Gacoms Anouschka, terbermenweg 140 3540 Herk-de-stad. Voor elk centje dat u ons steunt zijn wij en onze kinderen u ontzettend dankbaar.

Wil je graag de hele tocht volgen, neem dan zeker een kijkje op de Facebook pagina wandeltocht Diest – Oostende.

Alvast bedankt voor al jullie steun
Vriendelijke groetjes
Gacoms Anouschka