De Laatste weetjes!

Nieuwe leden

Ken jij nog kinderen of jongeren waar ons speelplein de ideale plek voor is? Bezorg hen dan zeker de onderstaande brief. Dit kan je doen door op de enveloppe te klikken. Zo kan je de brief downloaden. Je kan hem hierna bijvoorbeeld via mail of whatsapp doorsturen. Je kan natuurlijk ook gewoon de link van onze website doorsturen. Zo kunnen ze direct een kijkje nemen bij de fotoalbums en kalender. Dan kunnen ze zien wat we het hele jaar door beleven. uitnodiging

Corona Update

Super goed nieuws want onze twee weken speelplein mogen doorgaan. Dus iedereen die is ingeschreven is welkom op ons speelplein van 6 tot en met 10 juli en van 27 tot en met 31 juli. Aan de ouders vragen wij om de facebookpagina in het oog te houden. Hier zullen de laatste updates en maatregelen op gepost worden.

Helaas zal ook ons weekend van maasmechelen niet kunnen doorgaan. We hadden er zo naar uitgekeken om weer dolle pret te beleven. Deze zullen we volgend jaar zeker inhalen en dan maken we daar een extra dol weekend van.

Jammer maar helaas blijft onze werking ook niet gespaart. De eerste activiteit die niet zal kunnen doorgaan is ons paasfeest. We wensen jullie toch nog een zalig Pasen toe. We hopen samen met jullie dat deze crisis snel voorbij is zodat we jullie weer kunnen ontvangen in de zomer.

Kookworkshop

Op 8 februari was het weer tijd voor onze jaarlijkse kookworkshop. We maakte er weer een heerlijk smulfestijn van met ons zelfgemaakte viergangenmenu. Wil jij het menu of een deel hiervan thuis ook zelf maken? Tover de recepten dan uit onze koksmuts. Draai 10 keer met je pijltje rond de muts, spreek de magische woorden "Speelplein Ruimte Zoutleeuw kookt met liefde en magie" druk dan 1 keer op de muts en poef de recepten zijn voor jou. Magische_koksmuts

Anouschka is vertrokken richting zee!
Jij volgt haar avonturen toch ook mee?

Vertrokken

Vergeet haar facebookpagina zeker niet te liken. Zo kunnen jullie haar volgen en samen aanmoedigen.
Wandeltocht Diest – Oostende

Hoog bezoek aan ons speelplein!

Bezoek van Hare Majesteit

Heb jij het hoog bezoek gemist. De pers in ieder geval niet!
Hier kan je alvast enkele filmpjes en artikels bekijken.

Het Laaste Nieuws

Nieuwsblad

Belang van Limburg

ROB tv

Groot Jubileumfeest van 8 tot 12 juli

Maandag 8 juli: Receptie voor de kinderen, leiding en ouders.
Woensdag 10 juli: Ontbijt voor de kinderen, leiding, ouders en sympathisanten.
Vrijdag 12 juli: In de namiddag groot feest! Iedereen is welkom.

Sponsortocht!

Zoals verleden jaar gaat ons Anouschka (leiding speelplein Ruimte) ook dit jaar te voet van Diest naar Oostende. Dit jaar kan iedereen haar sponsoren en dit ten voordele van ons speelplein Ruimte! meer info hierover vind je hier.